Dora Alina Romanescu

miercuri, 15 august 2012

LIBRARIA DORA ALINA ROMANESCU VIZITATA DE ARTISTUL PAUL CIPRIAN SURUGIU – FUEGO IMPREUNA CU VALENTINA HERTA, PRODUCATOAREA EMISIUNII "FAMILIA FAVORIT"


 



Librăria „Dora Alina Romanescu” din Mangalia este un loc de taină pentru sufletele însetate de hrană spirituală, un loc unde oricine poate face un popas ca să răsfoiască o carte în fața unei cești cu ceai, mângâiați de o muzică divină, caldă, liniștitoare.


Spațioasă, librăria are o varietate mare de cărți, pentru toate gusturile, din toate domeniile literare.


Zilnic librăria este vizitată de turiști din țară și străinătate, de oameni iubitori de carte, de personalități în domeniul cuvântului scris, de artiști cunoscuți, oameni de presă și televiziune.


La câteva zile de la întâlnirea cu scriitori bistrițeni, în Librăria „Dora Alina Romanescu” a poposit cântărețul Paul Surugiu-Fuego, împreună cu realizatoarea emisiuni „Familia Favorit” - Valentina Herța, soțul acesteia Cristian Herța,inginerul de sunet Costin Lungoci și Dosaru Gigi. Oaspeții s-au delectat cu o cană de ceai, au vizitat toate standurile, au răsfoit mai multe cărți, au povestit despre activitatea literară a scriitoarei Dora Alina Romanescu, despre proiectele de viitor ale acesteia.


Pe lângă cărțile preferate, Fuego și-a cumpărat CD-urile cu muzica lui Gică Petrescu și CD-uri cu muzică religioasă.


La plecare, cântărețul Paul Surugiu-Fuego și prietenii care l-au însoțit și-au exprimat dorința de a mai reveni în librărie, felicitând-o pe scriitoarea Dora Alina Romanescu pentru acest loc minunat pentru minte și suflet.

0 comentarii: