Dora Alina Romanescu

luni, 3 decembrie 2012

Ajutati o fetita bolnava de cancer, Refuzake, 02 Decembrie 2012



Ioana – Alberta , o fetita de numai 2 anisori si 3 luni , a fost diagnosticata in urma cu doar trei saptamani cu o boala crunta : NEUROBLASTOM stadiul 4 , cu metastaze (forma de cancer care apare la copii.)
Din momentul acela , Ioana si parintii sai traiesc o drama , cu greu putand sa accepte ca frumoasa micuta parea perfect sanatoasa pana cu putin timp in urma . In disperarea de a nu-si pierde copilul , parintii au trebuit sa depaseasca socul aflarii vestii si sa stranga o suma de bani colosala , ce depaseste 200.000 Euro.
Primul pas a fost deschiderea unui blog : ioana-alberta.blogspot.com , insa fara ajutorul nostru , al tuturor , tratamentul ce trebuie administrat micutei in clinici din Franta, Italia , Austria , Turcia este mult prea costisitor si mult prea departe de posibilitatile parintilor
Tot pe blog puteti gasi informatii despre drama familiei Georgescu , dl Georgescu Paul scriind frecvent pe blog.
Va rugam pe aceasta cale sa intindeti o mana de ajutor Ioanei Alberta , indiferent de suma depusa in contul parintilor sau de efortul de a face cunoscuta aceasta drama si altor persoane. Numai impreuna putem salva viata micutei Ioana Alberta.
Va rugam de asemenea , daca aveti un blog, un site , un forum , sau orice alta posibilitate de mediatizare a acestei drame, sa nu ezitati sa ajutati
Mai jos aveti conturile in LEI si EURO , in care puteti depune bani.
ORICE SUMA DE BANI , ORICAT DE MICA REPREZINTA UN MARE PAS IN SALVAREA MICUTEI IOANA ALBERTA
RO29BTRL02901201I86972XX (LEI)
RO04BTRL02904201I86972XX(EURO)
ATENȚIE: ÎNAINTE DE 86972XX ESTE LITERA ”I” NU CIFRA ”1”
Cod swift btrl ro22xxx Agenția Union, Slatina
DESCHISE LA BANCA TRANSILVANIA PE NUMELE GEORGESCU DORU PAUL
FIRMELE POT DONA PRIN INTERMEDIUL FUNDATIEI SUFLET NOBIL
Descarcati contractul de sponsorizare de la
mentionati ”pentru Ioana Alberta” si suma donata poate fi scazuta din impozitul datorat statului.
Banii vor fi folositi pentru tratamentul micuței Ioana-Alberta si ce se va strange in plus (sau in eventualitatea ca obținem formularul E112) va fi donat pentru a contribui la modernizarea și extinderea clinicii din Fundeni.
Puteti contacta parintii Ioanei-Alberta pentru a va oferi sprijinul la numerele de telefon 0722.298.278 și 0751.022.523.

0 comentarii: